Workshop Efficiënter werken met Word

2 maart 2024 in Utrecht

In deze workshop leer je om Word effectiever te gebruiken, consistenter te werken en allerlei dingen te automatiseren, waardoor je meer tijd en hersencapaciteit overhoudt voor de leukere en complexere onderdelen van je werk.

Doelgroep

Redacteuren, persklaarmakers, correctoren en vertalers – en anderen die veel met Word voor Windows (eventueel op Parallels) werken. Gezien de verschillen tussen Word voor Windows en Word voor Mac heb ik besloten de workshop alleen aan te bieden aan Windowsgebruikers.

Wat komt er aan bod?

Een deelnemer zegt:

Werk je veel met MS Word en ben je benieuwd wat er efficiënter kan? Dan is de workshop ‘Efficiënter werken met Word’ van Margreet de Roo echt een aanrader. Margreet heeft veel kennis van zaken en legt alles duidelijk en geduldig uit. Het redigeren van manuscripten gaat nu vlotter en makkelijker.

Daarnaast is de nazorg van Margreet grandioos. Ze reageert snel en helpt je perfect.

Sabine Mourits, Tekst in Detail

Wat kost het?

Tot en met 19 januari 2024 is de prijs € 184,50. Daarna betaal je € 209,50. Prijzen zijn ex. btw.

Wat krijg je daarvoor?

Waar wordt de workshop gehouden?

In Utrecht op een locatie die goed met zowel ov als de auto te bereiken is: BCN Utrecht. Parkeren is gratis.

Een deelnemer zegt:

Je presentatie was ontspannen, helder en begrijpelijk, goed opgebouwd en te volgen. Je was geduldig en vond het niet erg onderbroken te worden. Inhoudelijk: verrassend, praktisch, een quick start waarmee de gebruiker verder zelf aan de slag kan.

Jan van de Laar, corrector

Hoelang duurt de workshop?

We starten om 10.00 uur en gaan door tot uiterlijk 17.00 uur.

Wanneer vindt de workshop plaats?

De volgende workshop vindt plaats op zaterdag 2 maart 2024.

Kun je dan niet en wil je graag op de hoogte worden gehouden als er weer een workshop plaatsvindt?  Stuur me een mailtje op info@maneno.nl.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 24 februari 2024 aanmelden door me te mailen op info@maneno.nl. Daarmee ga je een betalingsverplichting aan. Vermeld je naam, eventuele bedrijfsnaam en adresgegevens en laat het me ook weten als je voedselallergieën hebt of veganistisch bent, zodat we daarmee rekening kunnen houden bij de lunch en snacks. Er zal sowieso voldoende vegetarisch voedsel zijn. Ik stuur je dan een factuur.


Een deelnemer zegt:

Hoewel ik al bijna tien jaar werk als redacteur, was er nog een hoop te ontdekken voor mij in Word. Zeer interessant wat je allemaal kunt met macro’s en PerfectIt. Margreet leerde ons ook veel handigheidjes die ik nog niet kende. Ik heb bij de eerstvolgende eindredactieklus gelijk PerfectIt gebruikt. Het scheelt een hoop tijd en ik ben blij dat ik in de workshop geleerd heb hoe ik het kan gebruiken. Ik vind de workshop echt een aanrader voor iedereen die vaak met Word werkt.

Elsbeth Witt, redacteur, vertaler en tekstschrijver

Vind collega's


Ben je redacteur, persklaarmaker of corrector? Vind collega’s in deze Facebookgroep!

Ben je vertaler? Vind collega’s in de Vertalerskoffiehoek op Facebook.